logo cvketeldirectgeplaatst website co keur

Remeha Calenta 40HR ketel CW6 met Isense klokthermostaat

Remeha Calenta 40HR ketel CW6 met Isense klokthermostaat
Remeha Calenta 40HR ketel CW6 met Isense klokthermostaat
Remeha Calenta 40HR ketel CW6 met Isense klokthermostaat
Remeha Calenta 40HR ketel CW6 met Isense klokthermostaat
2289.00
InStock
Uitverkocht

Remeha Calenta serie

* Let op CW6 klasse ongeacht welk merk of toestel geeft alleen de eerste paar minuten CW6 waarde daarna zakt deze terug naar de CW5 klasse!

De Calenta is universeel toepasbaar, maar vormt een extra comfortabele combinatie met de Remeha iSense. De iSense is een revolutionaire nieuwe kamerthermostaat/regelaar, die uitblinkt door een intuïtieve bediening, maar ook door de unieke manier waarop hij communiceert met de cv-ketel.

Als de Calenta bijvoorbeeld constateert dat er water bijgevuld moet worden, kunt u dat zelfs in de woonkamer aflezen. En mocht er, om welke reden ook, niet tijdig onderhoud zijn gepleegd, dan attendeert de ketel u via het display van deiSense op de benodigde servicebeurt.


Net als de Calenta heeft ook de iSense een groot display: zodra u de iSense bedient, treedt het blauwe backlight in werking voor een duidelijke schermweergave. De iSense werkt met scrollmenu’s en duidelijke hulpteksten, zodat de bediening vrijwel vanzelf wijst. De Remeha iSense kan ook als weersafhankelijke regelaar worden gebruikt en dan zelfs geheel geïntegreerd in de Calenta: ketel en regelaar vormen dan één fraai geheel.
 

Het meest doordachte cv-ketel concept!

Toprendement en prestaties
Het kloppend hart van de Calenta is een unieke, uiterst compacte warmtewisselaar van gietaluminium: de Ultra Responsive Heat Exchanger. Deze is door zijn kleine afmetingen in staat zeer snel warmte te leveren. Bij de combiketel betekent dit ook een royale hoeveelheid tapwater van een stabiele temperatuur. De Calenta behaalt, in combinatie met de iSense kamerthermostaat, het hoogste jaartaprendement van alle ketels in zijn segment: 91,4%. Niet voor niets als beste uit de test van de Consumentenbond(november 2011) !

Energieklasse A pomp
Remeha heeft besloten de Calenta serie nog een slag energiezuiniger te maken. Standaard zijn nu alle Remeha Calenta’s voorzien van een nieuwe, zeer energiezuinige pomp. Stromingsgeluid in de radiatoren behoort hierdoor definitief tot het verleden: de volumestroom van het cvwater wordt aangepast aan de warmtevraag, met lagere stromingssnelheden en dus geruisloze verwarming als resultaat.Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

cvketeldirectgeplaatst