logo cvketeldirectgeplaatst website

Remeha Avanta A 28c CW4 met Isense klokthermostaat

Remeha Avanta A 28c CW4 met Isense klokthermostaat
Remeha Avanta A 28c CW4 met Isense klokthermostaat
Remeha Avanta A 28c CW4 met Isense klokthermostaat
1549.00
InStock

Remeha Avanta A Labelpomp serie

 


Het Avanta Combi Comfort Systeem betekent naast extra veel comfort ook extra veel voordeel voor u.

Een Avanta Combi Comfort Systeem bestaat uit een Remeha Avanta CW4 of CW5 HR-combiketel met de modulerende Remeha iSense kamerthermostaat. Deze slimme regelaar is perfect ingespeeld op uw Avanta en zorgt dag en nacht nauwkeurig voor de door u gewenste temperatuur in huis.

Een Avanta Combi Comfort Systeem is niet alleen zeer comfortabel en energiezuinig, maar ook extra voordelig door de aantrekkelijke combiprijs.
 

Remeha Avanta. Past altijd.

 

Altijd paraat 
Warmte en warm water moeten altijd beschikbaar zijn. De Remeha Avanta is uitgerust met de speciale Remeha Comfort Master besturing. Deze zorgt ervoor dat de ketel vrijwel nooit dienst weigert. Wel zo prettig! Afhankelijk van het vermogen en het gewenste comfort kunt u kiezen voor de Avanta CW3, CW4 of CW5.


Past overal, ook bij u!
Dankzij zijn compactheid, lichte gewicht en fraaie uiterlijk, kunt u de Remeha Avanta vrijwel overal in uw huis plaatsen. Zo past hij bijvoorbeeld in een keukenkastje of in een verloren hoekje op zolder. Plaatst u de Avanta in het zicht? Dan zorgt de optioneel leverbare afdekmantel ervoor dat alle aansluitingen netjes worden weggewerkt. Geluidsoverlast zal de Avanta u niet bezorgen: het toestel is zeer geluidsarm met weinig starts en stops. De Avanta is niet voor niets de meest verkochte ketel van Nederland. Een prima keuze voor iedereen 
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

cvketeldirectgeplaatst