logo cvketeldirectgeplaatst website

Honeywell Chronotherm Vision Modulation

Honeywell Chronotherm Vision Modulation
159.00
InStock
De Chronotherm Vision Modulation is uitgerust met eenDe Honeywell Chronotherm Vision Modulation (TH8110M1003) is een programmeerbare, optimaliserende touchscreen klokthermostaat voor met OpenTherm modulerende toestellen. Wanneer de apparatuur in een woning daarvoor geschikt is stuurt de Chronotherm Vision Modulation niet alleen de verwarming aan maar ook de koeling. Kortom, een regeling die rekening houdt met het wisselen van de seizoenen. ’s Winters heerlijk warm en ’s zomers heerlijk koel.
De Chronotherm Vision Modulation is uitgerust met een zeer eenvoudige, menugestuurde touchscreen bediening op een groot, duidelijk afleesbaar scherm. De overzichtelijke Nederlandstalige display geeft een directe terugkoppeling en keuzebevestiging. De temperatuur is voor maximaal zes perioden per dag in te stellen en daarbij is iedere dag van de week afzonderlijk instelbaar. De thermostaat heeft een zelflerende aanwarming, die ervoor zorgt dat de gewenste temperatuur wordt bereikt op het ingestelde tijdstip.
Uiteraard biedt deze modulerende thermostaat de mogelijkheid om tijdelijk (voor kortere of langere periode) af te wijken van het ingestelde programma met bijvoorbeeld de ‘vrije dag functie’ of ‘vakantiefunctie’. De automatische klok zorgt er voor dat het scherm van de thermostaat altijd de juiste dag en tijd weergeeft en ook de overgang van zomer- naar wintertijd wordt volledig automatisch verzorgd.
De communicatie met het cv-toestel vindt plaats op basis van het OpenTherm®-communicatieprotocol. Een protocol dat voedingsbatterijen overbodig maakt, garant staat voor een verhoogd comfort, een beter rendement en dus - een verminderde belasting van het milieu.
hier meer support voor de Honeywell Vision Modulation

 


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

cvketeldirectgeplaatst